(очаква се)

Certified Chief Information Security Officer (CCISO)

Дати

(очаква се)

Място

Ню Харайзънс България

Лектор

Борис Гончаров

Готови ли сте да станете CISO?

 • Когато защитавате методологията за анализ на риска за киберсигурността пред борда на директорите, чувствате ли се комфортно?
 • Каква е вашата дългосрочна стратегия за информационната сигурност?
 • Доколко е актуална вашата програма за сигурност?
 • Отговаряте на правилата, но въпреки това сте изложени на риск от сериозен и разрушителен за компанията ви пробив в информационната сигурност?

Обучението Certified Chief Information Security Officer (CCISO) на EC-Council е първата по рода си програма за обучение и сертифициране, насочена към създаване на мениджъри по информационна сигурност от най-високо ниво. CCISO не се фокусира само върху технически познания, но и върху прилагането на принципите за управление на информационната сигурност от гледна точка на висшия мениджмънт.

Записване

Топ 3 причини да се посети CCISO обучение:

 • ПРЕДНАЗНАЧЕНО Е ЗА ХОРА НА ПОЗИЦИЯ CISO

  Хората, които са създали учебната програма на CCISO, са на позиция CISO както в организации от държавния сектор, така и в частния сектор. Широкият поглед върху дейността им позволи да обхванат различни индустрии и области на експертиза. По този начин те са допринесли съществено за създаването на тази програма, чрез която се справят и с липсата на обучение за лидерство в информационната сигурност.

 • НЕ Е ФОКУСИРАН ВЪРХУ ТЕХНИЧЕСКИТЕ АСПЕКТИ НА РАБОТАТА НА CISO

  Програмата на CCISO е предназначена за изпълнителните директори и предполага високо ниво на разбиране на техническите теми и не отделя много време на строго техническа информация, а по-скоро на прилагането на технически познания към ежедневната работа на ръководителя на информационната сигурност.

 • ПОКРИВА СТРАТЕГИЧЕСКО И ФИНАНСОВО УПРАВЛЕНИЕ

  За да станат истински лидери в своите организации, професионалистите по информационна сигурност трябва да имат по-висок бизнес усет, отколкото когато и да било преди. Програмата CCISO се гмурка дълбоко в това как сигурността трябва да бъде внедрена в процеса на оформяне на бизнес заявки и как CISO трябва да управлява бюджети и активи – жизненоважни умения и знания, които липсват на мнозина в професията.


Изтеглете CCISO брошура

Ню Харайзънс България е ексклузивен партньор на EC-Council за провеждане на CCISO обучения в България.

CCISO logo

Домейни, които се покриват в обучението

Продължителност: 5 дни / 40 уч. часа
Часове на провеждане: 09:00 – 16:30
Език на провеждане: български

CCISO сертифицираните професионалисти притежават познания и умения в следните области на CCISO:

 • Domain 1. Governance and risk management
 • Domain 2. Information Security Controls, Compliance and Audit Management
 • Domain 3. Security Program Management and Operations
 • Domain 4. Information Security Core Competencies
 • Domain 5. Strategic Planning, Finance, Procurement and Vendor Management
Вижте подробната програма

Изисквания към СCISO изпита

След преминаване на обучението, за да се явят на изпита, кандидатите трябва да имат пет години опит в три от петте домейна на CCISO, потвърдени чрез специална апликация: Exam Eligibility Application.

Лектор / учете от най-добрите

Борис Гончаров

Борис Гончаров

Инструктор по информационна сигурност

Борис Гончаров започва кариерата си в областта на информационната сигурност през 1998 г. Той успява да премине през всичките нива в информационната сигурност: от разработване и внедряване на различни решения за информационната сигурност до стратегическо планиране и управление на софтуерни инфраструктури, отговарящи на стандартите за киберсигурност на организациите и техните бюджети.

С множество утвърдени сертификати: CISSP, CISSP-ISSMP®, CEH, CHFI, CCISO, CEI, TOGAF®, ITIL®, CCSP, CIPP/E, CBSP, той е утвърден експерт по управление на риска, управление на стандарти и политики, управление на информационната сигурност в облачна среда, penetration testing, управление на ИТ екипи.

Консултант е по множество проекти в сферата на сигурността с фокус върху внедряване на системи за управление на информационната сигурност. Разработва готови стратегии за излизане на пазара, изготвя план за действие с цел да се намали вероятността от настъпване на пробиви, осигурява информационна подкрепа на заинтересованите страни. Притежава богат опит в управлението на проекти, като освен експерт по информационна сигурност, заема роли и като Product Owner и проектен мениджър.

Получава международно признание и е канен гост във водещи конференции по информационна сигурност, сред които: I-4 forum Berlin, InfoSecurity Europe, InfoSecurity Russia, European Data Centre Dialogue.

За 10 години преподаване в учебния център New Horizons Борис е обучил над 450 курсисти по информационна сигурност и сертификации на EC-Council, CISSP, CompTIA и др.

Оценки от курсистите – Борис Гончаров

(2022-2023)
Оценки от курсистите (2022-2023) за Борис Гончаров

Препоръки / какво казват нашите курсисти?

От CISSP & CISM към CISO! / сравнение

Обучението CCISO е предназначено да превърне мениджърите в лидери, като се фокусира не върху техническите аспекти на управлението на информационната сигурност, а върху стратегическите, финансови и управленски умения, необходими на CISO, за да ръководят програми за информационна сигурност от стратегическо ниво.

Съществува погрешно мнение, че CCISO е конкурент на CISSP – това не е така. CCISO е стъпката, която всеки, който се интересува от кариера на изпълнителен директор в областта на информационната сигурност, трябва да предприеме след завършване на курсове като CISSP, CISA, CISM и др. Диаграмата вдясно описва как съдържанието във всяка от тези програми се сравнява с CCISO.

От CISSP & CISM към CISO – сравнителна диаграма на домейните

Запазете вашето място сега! / запазете датите

Certified Chief Information Security Officer (CCISO)

(очаква се)
2 395
Certification Exam
E-Book

Certified Chief Information Security Officer (CCISO)

Разсрочено плащане

24 × 99,79

* Цените са без ДДС.

Разсрочено плащане / за физически лица

За да подкрепим решението Ви лично да инвестирате в своите знания и професионализъм, създадохме услуга за разсрочено плащане без оскъпяване.

Всяко от нашите обучения със стойност от 1000 до 7000 лева с ДДС може да бъде закупено на изплащане за период между 2 и 24 месеца.

Разсроченото плащане не се комбинира с други отстъпки и промоции.

Запазете вашето място!


Ню Харайзънс България

бул. Драган Цанков 36
Интерпред, Блок А, етаж 6
София, 1040

Обучения: +359 885 666 815
Изпити: +359 885 601 989

office@newhorizons.bg

Упътване

Защо да изберете Ню Харайзънс България?

 • 42 години глобално присъствие и know-how.
 • Над 42 000 обучени курсисти в България от 2002 г.
 • 98% от нашите клиенти биха препоръчали обученията ни.
 • Най-добър европейски център в глобалната мрежа на Ню Харайзънс за 2020, 2018, 2015, 2014 и 2012 г.
 • Център №1 за IT обучения в България според класацията Computerworld „ИКТ Топ 100“ за 2020-2011 и 2008 г.
 • Ексклузивен партньор на EC-Council за предоставяне на CCISO обучение в България.